Arcona erbjuder praktikplatser

Praktikansökan är just nu stängd. Ansökan för vårterminens praktik öppnar 15 oktober-15 november.

Praktikplatser går i första hand till studerande vid högskolor/universitet/Yrkeshögskola KYH – utbildningar med inriktning mot Arconas verksamhet som sker ute i produktion.

För oss är det viktigt att kontinuerligt skapa och erbjuda praktikplatser inom Arcona då vi ser praktik som ett utmärkt sätt att introduceras in i verksamheten. Det innebär också en möjlighet för oss att lära känna framtida nya medarbetare. Praktikperioden syftar till att du som student introduceras i hur vi arbetar på Arcona, allt från vårt arbetssätt till de säkerhetsföreskrifter som gäller på våra arbetsplatser. Praktikplatserna finns ute i produktion, på våra byggen.

Sommarjobb

Ansökan om sommarjobb har nu stängt, vi öppnar åter upp ansökan till våren 2022.

Arcona erbjuder studenter sommarjobb. Under tiden som sommarjobbare lär du dig hur vi arbetar och får en inblick i den dagliga verksamheten ute i produktion. Det innebär också en möjlighet för Arcona att lära känna framtida nya medarbetare. Vi ser det som ett givande erfarenhetsutbyte för bägge parter.

Under sommarjobbet får du möjlighet att komplettera dina teoretiska kunskaper med praktiska erfarenheter.

Sommarjobb går i första hand till studerande vid högskolor/universitet/ yrkeshögskola YH med inriktning mot Arconas verksamhet.

Din ansökan ska innehålla:

  • CV – Var tydlig med vilken utbildning och inriktning du läser samt vilken period du vill arbeta.
  • Personligt brev

Har du frågor gällande praktik och sommarjobb?

Malin Bladh