Har vi något att bygga på?

Har vi något gemensamt? Är vi båda övertygade om att relationer bygger? Det bygger fastigheter, engagemang, starka team, effektiva processer, ja hela samhällen. Vill du arbeta i en miljö som bygger på förtroenden ska du göra karriär inom Arcona.

Här nedan presenterar vi de aktuella tjänster vi söker medarbetare till:

Controller

Att vara Controller på Arcona innebär att du har ett nära samarbete med ekonomichef och redovisningsansvarig. Controllerns huvudsakliga arbetsuppgifter är framtagande av budget och prognos för Arconakoncernen. I rollen som controller arbetar du främst med att stödja verksamheten i arbetet med budget, prognos, projektlikviditet samt uppföljning och analys. Du kommer att vara delaktig i månads- och årsbokslut. Tjänsten innebär att löpande ta fram projektrapporter i UBW web och stötta affärsenheterna i analys och uppföljning. I arbetsuppgifterna ingår det även att stötta våra projektteam. Du kommer att fungera som en backup för redovisningsansvarig och ekonomichef samt är med och utvecklar rutiner och processer. Du rapporterar direkt till ekonomichefen.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en kandidatexamen i ekonomi och viss arbetslivserfarenhet som controller eller bakgrund inom redovisning. Du har goda kunskaper av redovisning och controlling. Du har vana och kunskap av Officeprogrammen såsom Excel, PowerPoint och Word. Erfarenhet att arbeta i UBW/Agresso är meriterande. Du har tidigare arbetat i en verksamhetsnära roll och erfarenhet från byggbranschen ses som meriterande.

Personliga egenskaper

Du ska kunna arbeta självständigt, kunna ta egna initiativ, vara proaktiv och utvecklingsorienterad. Som person är du analytisk, strukturerad och noggrann. En god samarbetsförmåga och ett gott bemötande är viktigt då du kommer att ha många kontakter både externt och internt. Du har en god förmåga att kommunicera både i tal och skrift och trivs med att stötta din omgivning. Du trivs med eget ansvar och att arbeta självständigt men samtidigt vara en del av ett eller flera team.

Din ansökan

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev.
Vi arbetar med löpande urval därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi vill gärna ha din ansökan senast 2022-08-22

Har du frågor gällande tjänsten kontakta:
Désirée Holmberg, HR-chef. Tel: 08-601 21 05.
Frågor skickas till hr@arcona.se

Installationsledare - Stockholm

Som Installationsledare på Arcona är du en del av produktionsteamet som leds av Produktionschefen. Du ansvarar för projektets installations- och maskinentreprenader (hiss, portar m.m.) där du styr dem i tid, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Du kommer att vara den naturliga länken mellan din entreprenör och byggledningen och även dokumentera era överenskommelser i linje med gällande kontrakt. Du kommer att delta i projektets alla skeden, många gånger redan från projektering, upphandling och över till byggproduktion och därefter till överlämnande och slutreglering. Du ansvarar för provningar, driftsättning och injusteringar och säkerställer dokumenteringen kring detta. Du rapporterar direkt till Produktionschefen och Projektingenjören. Som en del av Arcona, lägger du stor vikt vid en säker arbetsplats där du alltid föregår med gott exempel.

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet från att ha produktionslett installationsentreprenader och är väl bekant med installationsprocessen genom ett projekt eller du som agerat som handläggare för installationskonsulter i projekt. Du har goda tekniska kunskaper från en byggutbildning, gärna högskola eller erhållit motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Praktiska erfarenheter som projektledare på ett installationsföretag och VDC- och BIM-erfarenheter är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är tydlig i ditt ledarskap och har en god förmåga att kommunicera både i tal och också skrift. Du är ordningsam och trivs i en strukturerad miljö, där du arbetar självständigt med det tilldelade ansvaret. Du anser att det är viktigt med god planering och avstämning vad gäller både tid, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. För att kunna lösa uppgifter på bästa sätt förstår du vikten av att kunna prioritera och organisera för att sedan genomföra det. Du är kostnadsmedveten och ser till den bästa affären för Arcona och kunden i varje situation.

Produktionschef - Stockholm

Som Produktionschef på Arcona bygger och leder du ditt produktionsteam i vardagen. Du följer upp, stämmer av och informerar berörda om status och vidtar eventuella åtgärder vid avvikelser från planen. Dina arbetsuppgifter är lika mycket administrativa som praktiska i form av att lösa problem på en övergripande nivå. Du ansvarar för att byggproduktionen genomförs med lönsamhet, i tid och utan fel vid överlämnande.

Du är en nyckelperson i projektets alla skeden; anbudsarbete, projektering, upphandling, byggproduktion, överlämnande, slutreglering och garantitid. Du planerar byggproduktionen och bygger upp ditt team. Du rapporterar direkt till Projektchefen och får stöd av Projektingenjören, vilka du har ett mycket nära samarbete med genom hela projektet. Som en del av Arcona, lägger du stor vikt vid en säker arbetsplats där du alltid föregår med gott exempel.

Din bakgrund

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från byggproduktion i en motsvarande roll, gärna med en byggteknisk utbildning från högskola eller YH-utbildning. Erfarenhet av BAS-U uppdrag är meriterande, likaså dokumenterade kunskaper i entreprenadjuridik och PBL.

Personliga egenskaper

Du är en naturlig ledare och förebild med en god förmåga att kommunicera både i tal och också skrift. Du trivs med att skapa och upprätthålla goda relationer och motiverar andra till utveckling. Du anser att det är viktigt med god planering och regelbunden avstämning vad gäller både tid, ekonomi och kvalitet. Du är drivande att lösa utmaningar på bästa sätt och förstår vikten av att kunna reflektera och prioritera att organisera för att genomföra din strategi. Du har ett helhetsperspektiv och lägger fokus på att ständigt ligga steget före. Du är kostnadsmedveten och ser till den bästa affären för Arcona och kunden i varje situation.

Att arbeta på Arcona

Att arbeta på Arcona innebär att du får tillhöra ett team som ständigt vill förändra för att förbättra. Du leder ditt eget arbete under stor frihet där du själv styr mot tid, ekonomi och kvalitet avseende dina givna ansvarsområden. Tillsammans är vi intresserade av att ta fram det bästa hos varandra och värdesätter därför att både ge och ta emot feedback för såväl personlig utveckling och grupputveckling som företagsutveckling.

Vi är organiserade i en platt organisation för att åstadkomma korta beslutsvägar och vi lägger stort fokus på våra medarbetare och sammansättningen av våra projektteam. Vi prioriterar alltid en säker arbetsplats, både för oss själva och ute i våra projekt, genom hela processen. Vi träffas regelbundet i projekten, i den egna affärsenheten, i tvärgrupper och även hela företaget på den årliga Arconadagen med fokus på vår leanfilosofi.

Vi tar alla personligt ansvar för att uppnå vårt mål med nöjda och återkommande kunder.

Din ansökan

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev.
Vi arbetar med löpande urval därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten kontakta:

Désirée Holmberg, HR-chef. Tel: 08-601 21 05.
Frågor skickas till hr@arcona.se

Vi ser fram mot din ansökan!