Vi bygger team, relationer och engagemang.
Ska du med?

Det är våra medarbetares kompetens som tillsammans med Lean är vår styrka. Ingen modell eller metod i sig själv kan göra det, utan det är människorna som ska göra jobbet. Därför behöver vi ständigt arbeta med att ge våra medarbetare förutsättningar att lyckas med sitt jobb, både individuellt och som lag. För det använder vi vår lagbyggarmodell som går ut på att vi först bygger människor, därefter team och sedan hus.

Träffa några av oss

Fredrik Wallentin

Fredrik – Projektchef

Izabel – Kvalitet- och miljöansvarig

Mathias – Produktionsledare

Just nu söker vi

Affärschef

Som Affärschef på Arcona ansvarar du för enhetens fortsatta arbete och utveckling. Du ansvarar för löpande prognosarbete, för att enheten når sin budget och är ytterst ansvarig för att förse enheten med jobb.

 LÄS MER

Produktionschef

Som Produktionschef på Arcona bygger och leder du ditt produktionsteam i vardagen. Du följer upp, stämmer av och informerar berörda om status och vidtar eventuella åtgärder vid avvikelser från planen. Dina arbetsuppgifter är lika mycket administrativa som praktiska.

 LÄS MER

Praktik, sommarjobb och examensarbete

Vi erbjuder praktik, sommarjobb och examensarbete för dig som går i utbildning. Sök gärna genom att fylla i vår ansökan. Viktigt är att det framgår vad du vill få ut av din praktik och under vilken period det gäller.

Under åren har flera studenter skrivit examensarbete hos oss. Skicka gärna en förfrågan till hr@arcona.se där det framgår vad du vill skriva om och under vilken tidsperiod det gäller.