Johan Nilsson – chef för projektutveckling

Johan Nilsson har sedan 1 november trätt in i rollen som chef för vår projektutveckling på Arcona. I och med detta tar vi ett steg till att göra Arcona mer offensivt för att på ett bättre sätt komma in tidigt i projektprocessen hos våra kunder. Johan har varit på Arcona sedan 2013 senast som affärschef under fyra år då han byggt upp en helt ny enhet och tidigare som projektchef.

– Jag ser fram emot att arbeta nära våra kunder, såväl befintliga som nya, och öka Arconas möjligheter att framgångsrikt arbeta tillsammans och få vara med från tidiga skeden. Att kunna arbeta nära kunden, ibland redan från transaktion och sedan genom hela projektet till slutbesiktning och överlämnande ökar både tillit och effektivitet, säger Johan Nilsson.

– Johan har en fantastisk förmåga att sätta sig in i våra kunders affärer och hjälpa dem att skapa värden i sina fastigheter. Det är en enormt värdefull kompetens för både våra kunder och för oss på Arcona. Johan har tidigare gjort det som en del i sin roll som affärschef men i sin nya roll som chef för Projektutveckling kommer han kunna lägga hela sin tid på detta och det kommer gagna både våra kunder och Arcona. säger Peter Kvist, vd på Arcona. Johan tar i samband med detta även plats i Arconas ledningsgrupp.

Vid frågor kontakta

Peter Kvist, vd Arcona, peter.kvist@arcona.se , tel. 08-601 21 52