Ny affärschef till Arcona

Håkan Torhult blir ny affärschef på Arcona och tillträder den 11 oktober 2021. Håkan har tidigare arbetat som chef för Projektenheten (Ny- & Ombyggnad) och Nyproduktionsenheten på Familjebostäder.

”Det känns väldigt roligt att Håkan ska börja hos oss på Arcona”, säger Ann Bjurström, avdelningschef. ”Håkans erfarenhet från både entreprenad- och beställarledet är ett bra komplement i vår ledningsgrupp, tillsammans med mycket goda ledaregenskaper kommer han bidra på många plan i vår avdelning. Jag ser verkligen fram mot att få arbeta tillsammans med Håkan och är glad för att han har valt att komma till oss på Arcona.”

”Det känns fantastiskt spännande att få börja på Arcona som ligger i framkant inom många områden och har en stark företagskultur med sunda ledarvärderingsord.” säger Håkan Torhult. ”Sunda värderingar ger medarbetare och ledare möjlighet att utveckla både sig själva och bolaget, jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet och breda kompetens inom flera områden.”

Vid frågor kontakta

Ann Bjurström, avdelningschef Arcona, ann.bjurstrom@arcona.se – tel. 08-601 21 00