Ny kontorsanpassning mitt i stan

Urban Escape – bildkälla: AMF Fastigheter

Arcona har fått i uppdrag av AMF Fastigheter att omvandla befintliga lokaler i korsningen Hamngatan Regeringsgatan (kv Trollhättan 30) för hyresgästen Stockholms Handelskammare. Vi skapar det nya kontoret som rymmer cirka femtio medarbetare och är en modern, verksamhetsanpassad och flexibel arbets- och mötesplats som möjliggör för publika event samt dynamiska möten i stora och små grupper. Projekteringen startade i mitten av juni och själva byggnationen som inleds i mitten av augusti ska vara färdig till 28 februari 2022.

AMF Fastigheter fortsätter att utveckla sitt kvarter Urban Escape till en levande och kreativ mötesplats på en av stadens mest centrala platser. Platsen passar Stockholms Handelskammare som strävar efter en storstad i symbios där näringslivet, staden och dess invånare möts och samspelar i ett gynnsamt innovationsklimat.

– Arcona är stolta över att få vara med och anpassa Stockholms Handelskammares nya lokaler som ligger helt i linje med deras visioner och mål om att stärka sitt varumärke och sin roll i svenskt näringsliv, säger Fredrik Wallentin, projektchef Arcona.

Vill du veta mer?

Fredrik Wallentin, projektchef Arcona, fredrik.wallentin@arcona.se tel 08-5100 22 36
Zoi Karakinari, projektledare AMF Fastigheter, zoi.karakinari@amffastigheter.se tel 08-600 69 33