Ses vi på Business Arena Stockholm?

Business Arena är Nordens största mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Onsdag 18/9 och torsdag 19/9 är det dags att träffas på Waterfront Congress Center i Stockholm.

Arcona deltar som partner för 8:e året i rad på Business Arena Stockholm. Det brukar alltid vara fullt drag i vår monter och vi hoppas att det blir så även i år. Vi träffas på vårt ”vanliga” ställe, monter nummer 4098 invid Torget.

Kom och prata med oss, diskutera framtiden och nytänkande, branschattityder och företagskultur inom byggbranschen och samhällsbyggnad – ladda din mobil, ta ett chokladhjärta (eller två) och var med och tävla om presentkort på The Winery hotel som vi byggt.

Hoppas vi ses!

Bilder från förra årets Business Arena.