Arcona pärlar för Trygga Barnen

Arcona är sedan en tid tillbaka samarbetspartner till Trygga Barnen som är en politiskt och religiöst oberoende stiftelse utan vinstintresse. Organisationens syfte är att stötta barn och unga som lever i eller har växt upp i en familj där någon har problem med alkohol, andra droger eller/eller mår psykiskt dåligt.

Som företag kan vi göra andra saker än att bara skänka pengar så när Sofie från Trygga Barnen frågade om vi ville hjälpa till att pärla armband så var det en självklarhet att tacka ja. I måndags eftermiddag samlades ca 12 personer på vårt huvudkontor till att skapa armband. Det gick med blixtens hastighet – på 1 1/2 timme hade vi gjort och förpackat 150 armband – och kul hade vi!

 

Under hösten kommer Sofie Gejler från Trygga Barnen till Arcona och berättar för alla medarbetare om deras verksamhet och efter det kommer vi kunna stötta på fler sätt.

Så här skriver Trygga Barnen om vårt samarbete:

Vi är så glada och stolta att vi nu har gått in i ett samarbete med Arcona, där kan vi prata riktiga samhällsbyggare som tar sitt ansvar. Deras slogan ”Först bygger vi människor, därefter team och sedan hus” är på riktigt. Tack Arcona för att ni gör ett så fantastiskt arbete, tillsammans ser vi till att fler barn och unga får en trygg uppväxt.