Arcona deltog i Stafesten för Unicef

På torsdagkvällen deltog flera medarbetare i Stafesten för Unicef (tidigare Bellmansstafetten) på Norra Djurgården i Stockholm.

Vi hade ett tält på plats med en massör som hade fullt upp under hela kvällen, med såväl våra medarbetare som andra besökare. Det bjöds också på nyttigheter att dricka och äta innan loppet. Tre lag från Arcona deltog i själva stafetten men flera var också på plats för att serva och heja fram de som sprang. Den bästa hejarklacken var nog Arconas – den stod när det var ca 800 meter kvar till mål och hejade på alla som sprang eller gick förbi.

Det är fantastiskt att kunna vara med på events som Stafesten för Unicef, det ger våra medarbetare en riktigt bra anledning att träna och dessutom bidrar det till en god sammanhållning och teamkänsla inom företaget.