Arcona nominerade till Årets Leanbyggare 2017

Arcona har nominerats till utmärkelsen Årets Leanbyggare 2017 för sitt involverande arbetssätt.

Arconas modell för Lean Construction grundar sig på att bygga team, att tydliggöra förväntningar och förutsättningar innan vi bygger hus. Man fokuserar på det personliga engagemanget i grupputvecklingsprocessen innan projektgenomförandet inom respektive byggprojekt.Allt för att möjliggöra en fantastisk leverans vilken är en leverans i tid, helt utan fel och olyckor samt under budget.

LeanForum och LeanCluster

Tack vare Arconas rollbaserade LeanForum involveras den enskilde medarbetaren till att ständigt förbättra verksamhetssystemet med flödeseffektiva processer och tillhörande standardiserade mallar. Arconas LeanCluster är förbättringsprojekt enligt Sex sigma-metodiken som grundar sig på medarbetarnas engagemang i egenskap av både arbetsgrupper, referensgrupper och deltagande vid implementeringsfas.

Om priset

Årets Leanbyggare är byggsektorns egen utmärkelse för förändringsarbete enligt Lean. Priset är ett samarbete mellan Lean Forum Bygg och tidningen Byggindustrin. Juryn består av representanter utsedda av Byggindustrin Vinnaren koras på Årets Bygge-galan den 27 mars 2017. Förra året blev Värmdö kommun utsett till Årets Leanbyggare.

Vill du veta mer om priset och nomineringarna

Jeanette Saveros, vd Arcona jeanette.saveros@arcona.se, tel. 08-601 21 22
Marie Nordqvist, styrelseledamot Lean Forum Bygg, marie.nordqvist@eon.se, tel. 072-732 24 10
Nomi Melin Lundgren, redaktionssekreterare Byggindustrin, nomi@byggindustrin.se, tel. 08-665 36 74