Björn Torjussen – ny tf. affärschef på Arcona

Björn Torjussen blir tf. affärschef på Arcona. Han tillträdde tjänsten den 1 april 2019. Björn har varit anställd på Arcona sedan 2004 och haft flertalet olika roller inom byggproduktion. Nu lånas Björn ut från Projektstöd till en av våra enheter.

– Jag ser fram emot att jobba nära våra kunder, medarbetare och leverantörer och att skapa effektiva team där allas kompetenser utnyttjas på ett bra sätt, säger Björn Torjussen.

– Björn är mycket uppskattad och omtyckt av såväl kunder som kollegor och det känns tryggt att lämna över affärsenheten i så goda händer speciellt då han känner medarbetarna i enheten väl sedan tidigare, säger Ann Bjurström, avdelningschef på Arcona.

Vill du veta mer?

Ann Bjurström, avdelningschef Arcona, ann.bjurstrom@arcona.se, tel. 08-601 21 27