Ann Bjurström – ny avdelningschef på Arcona

Ann Bjurström blir ny avdelningschef på Arcona från 1 juli. Ann har varit på Arcona sedan 2011, först som projektchef och sedan som affärschef.

– Jag ser verkligen fram mot utmaningen att fortsätta bygga och utveckla avdelningen för att nå Arconas långsiktiga mål. Vi har en mycket stabil grund och ett fantastiskt gäng, så det är med stor glädje och tillförsikt som jag tar mig an rollen som avdelningschef säger Ann Bjurström.

– Ann har alla de kvaliteter och egenskaper vi söker hos en ledare och chef och det är alltid extra roligt när man kan göra en intern tillsättning av en tjänst. Som avdelningschef på Arcona blir Ann ansvarig för fem affärsenheter och en entreprenadverksamhet med en omsättning på en dryg miljard. Ann har en tidigare bakgrund som konsult och har nu varit hos oss sedan 2011 och kan både företaget och vår verksamhet mycket väl. Ann är ett mycket välkommet tillskott i Arconas ledningsgrupp där jag är övertygad om att hon kommer att bidra på ett mycket positivt sätt till bolagets fortsatta utveckling, säger Peter Kvist, vd på Arcona.

Vill du veta mer?

Peter Kvist, vd Arcona, peter.kvist@arcona.se , tel. 08-601 21 52