Per Almgren – ny affärschef på Arcona

Per Almgren blir ny affärschef på Arcona från 1 november. Per ska bygga upp en helt ny affärsenhet och han kommer närmast från SH-bygg med mångårig erfarenhet från byggsektorn.

– Jag ser fram emot att arbeta på Arcona och bli en del i bolagets fortsatta tillväxt. Att få möjlighet att bygga upp en ny organisation och orderbok, samt att jobba med Arconas verksamhetsutveckling känns väldigt bra, säger Per Almgren.

– För ett drygt år sedan genomförde Arcona en organisationsförändring för att möjliggöra ytterligare tillväxt och det känns bra att knyta Per till oss för att kunna utveckla Arcona vidare, säger Niklas Virving, avdelningschef på Arcona.

Vill du veta mer?

Niklas Virving, avdelningschef Arcona, niklas.virving@arcona.se , tel. 08-601 21 71
Per Almgren, affärschef Arcona, per.almgren@arcona.se , tel. 018-16 79 93