Catrin Hansson – ny affärschef på Arcona

 

Catrin Hansson blir ny affärschef på Arcona från 1 oktober. Hon har arbetat 19 år i Arcona-koncernen i olikaroller, senast som projektchef i flera år. Catrin tar över en befintlig affärsenhet från Hans Westerholm som inom det närmaste året kommer gå i pension.

Catrin Hansson har med mycket gott resultat varit med och genomfört mängder av projekt såsom WM-data Nacka Strand, kvarteret Taktäckaren, Björnkulla äldreboende och nu senast Glömstaskolan, Lindeparkens skola och den nu pågående Hägerneholmsskolan.

– Jag ser fram mot att bygga upp och utveckla affärsenheten tillsammans med mina medarbetare i nära samverkan med såväl kunder som leverantörer. Det ska bli roligt att skapa team där allas kompetenser utnyttjas på rätt sätt i våra projekt, säger Catrin Hansson.

– För ett drygt år sedan genomförde Arcona en organisationsförändring för att möjliggöra ytterligare tillväxt och för att skapa möjliga utvecklingsvägar för våra medarbetare. Catrin är mycket omtyckt av såväl kollegor som våra kunder och har visat ett stort affärsdriv. Det känns väldigt bra att hon vill vara med och utveckla Arcona vidare i en ny roll som affärschef, säger Niklas Virving, avdelningschef på Arcona.

Vill du veta mer?

Niklas Virving, avdelningschef Arcona, niklas.virving@arcona.se , tel. 08-601 21 71