Cecilia Vestin – Arcona Concepts nya vd

Som ny vd för Arcona Concept har Cecilia Vestin anställts. Hon börjar i oktober och efterträder Björn Lindahl som slutade i våras.

Cecilia Vestin kommer närmast från Vectura Fastigheter, som ägs av Patricia Industries – en del av Investor AB, där hon arbetat som fastighetschef med ansvar för att bygga upp förvaltningsorganisationen. Några av de största kunderna är Aleris, Grand Hôtel och Investor. Tidigare har Cecilia arbetat på Newsec Asset Management och Jernhusen.

– Jag ser verkligen fram emot min nya roll att få vidareutveckla bolaget tillsammans med ledning och medarbetare samt bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Genom min långa erfarenhet inom fastighetsutveckling och förvaltning har jag fått en djup förståelse för verksamheten, där jag tror mig kunna tillföra värdefull kompetens i att skapa realiserbara och hållbara projekt för framtiden, säger Cecilia Vestin.

Cecilia som varit verksam inom fastighetsbranschen i över 15 år blev vald till Årets unga Fastighetskvinna 2015.

Arcona Concept hjälper byggherrar att ta fram idékoncept och program för hållbar fastighetsutveckling och genomför även utvecklingsprojekt i egen regi.

– Cecilias gedigna erfarenhet i fastighetssektorn med kompetens inom såväl projekt- och fastighetsutveckling samt förvaltning är nyckeln till att utveckla Arcona Concept. Cecilia kommer även att ingå i Arconas ledningsgrupp och vi ser verkligen fram emot att hon kommer till oss i oktober, säger Jeanette Saveros, vd på Arcona.

Vill du veta mer?

Jeanette Saveros, vd Arcona, jeanette.saveros@arcona.se , tel. 08-601 21 22