Först bygger vi människor, därefter kommersiella fastigheter.
Det är tillsammans som vi blir ett vinnande lag!

Arcona bygger för ett hållbarare samhälle där kommande generationer kan göra sina avtryck, skapa nya relationer och minnen. Därför bygger vi kontor som är anpassade efter framtidens arbetssätt, utbildningslokaler för morgondagens pedagogik och lärande, energisnåla idrottshallar, hotell för människor med upptäckarglädje, vårdbyggnader för effektiv vård och forskning, prisbelönta lyxrestauranger och innovativa handelsplatser för den medvetna människan.

Vi arbetar i en miljö där möten med olika människor och kulturer är en självklarhet. Din blivande roll är full av utmaningar, engagemang och goda relationer som i sin tur genererar lönsamma affärer och projekt. Ingen dag är den andra lik, din närvaro är därför viktigt för att på bästa sätt värna om medarbetarnas och Arconas utveckling.

Vi vill hitta dig som vågar lite mer, har ett etablerat affärsnätverk inom bygg och fastighetsbranschen samt god kunskap inom entreprenadjuridik. Vi tror att om du tidigare varit med och utvecklat en projektgrupp till att prestera med lust, engagemang och med goda resultat som följd kommer du kunna göra det även hos oss. Vi sätter vår tillit till att du är en person som tänker nytt och utmanar traditionella föreställningar “om hur saker bör vara.”  Som du även erfarit tidigare så är upplevelsen av olika situationer individuella. Du ser därför styrkan i människors olikheter och använder dem till gruppens fördel. Du har fullt personalansvar med allt vad det innebär samt har en fallenhet för att utveckla ledare till att bli ännu bättre ledare.

Vi erbjuder en utmanande tjänst som innefattar affärer och ledarskap samt utomordentligt fina lokaler i Vasastan att utgå ifrån.

För mer information om tjänsten kontakta Gabriella Östlund, Rekryteringsansvarig telefon: 08-510 022 63 alternativt e-post: gabriella.ostlund@arcona.se eller rekryterande chef Ann Bjurström.

Ansök här

Ta kontakt med

Ann Bjurström

Se filmen om Arcona